NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.

BOOST UW BEDRIJF MET ONZE PRODUCTEN

Ons team bestaat uit de beste professionals voor het ontwikkelen van de meest uitdagende en innovatieve oplossingen. We bieden onze partners de beste oplossingen en producten, die intern ontwikkeld zijn.

BOOST UW BEDRIJF MET ONZE PRODUCTEN

Productie van oplossingen en een motor van innovatie

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk. Deze activiteit zorgt voor constante innovatie van producten en diensten van onze partners.

Productie van oplossingen en een motor van innovatie

Onze producten

R&D Research & Development

Bouwen aan de toekomst

Onze onderzoeks- en innovatiediensten verkennen de laatste technologieën voor het ondersteunen van het ontdekken van onbenut potentieel en het snel verkrijgen van betere resultaten.

Omarm de opkomende technologieën en bouw aan uw concurrentievoordeel in de nieuwe digitale tijd.

R&D is de sleutel in bedrijfsstrategie

Het zorgt ervoor dat we grenzen kunnen verleggen. Het promoot continu holistische en operationele verbeteringen van organisaties. Tevens ontdekt het nieuwe mogelijkheden die kunnen worden onderzocht.

Onze focus

  • Artificial Intelligence
  • Advanced Analytics
  • Code Generation
  • Blockchain
  • Partnerships en Financiering
Research & Development
Research & Development

Blockchain

Ontdek de mogelijkheden van Blockchain, om de manier waarop informatie en waarde wordt bewaard en gedeeld te veranderen.

Ons team van experts ondersteunt onze partners bij het bepalen van hun organisatorische en technologische positionering, in deze opkomende Blockchain omgeving.

Een revolutie zal plaatsvinden in de hele industrie.

De mogelijkheid om informatie op te slaan en te delen, zonder dat het corrupt of te hacken is, heeft een potentieel waarvan we de impact op de toekomst nog niet weten.  

EU INNOVATIE

Labs News