NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

NABIJHEID, TRANSPARANTIE EN SAMENWERKING

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie. Onze visie is duidelijk: wij willen uw betrouwbare partner en de eerste keus voor uw uitdagingen zijn. Nabijheid, transparantie en samenwerking zijn onze antwoorden op de complexe, snel veranderende wereld van vandaag. Wij verzekeren technologische innovatie, proces behendigheid en continuïteit van uw bedrijf en infrastructuur. ATS heeft meer dan 13 jaar ervaring in de digitale wereld en is het zichtbare resultaat van een volwassen, groeiend bedrijf met een sterke positie in de IT wereld.

Key Words

Agap”2” ONE partner for all your ICT

Hedendaagse bedrijven willen behendig zijn, bekend staan om innovatie van hun processen en ervaringen en bovenal om dichtbij hun klanten te zijn. Om dit te bewerkstelligen, is het noodzakelijk dat Informatie en Communicatie Technologie Systemen (ICT) altijd beschikbaar zijn, met minimale complexiteit voor een competitieve prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom zien we steeds meer bedrijven hun IT-afdeling uitbesteden. Deze cruciale keuze moet vallen op een partner die in staat is om alle uitdagingen aan te gaan, in alle lagen van de informatiesystemen.

Technology

Mobiliteit
Social Business
Big Data/ Analytics
Cloud

Referenties

Digitale transformatie is nodig in elke organisatie om succesvol te kunnen zijn, inclusief in het openbaar bestuur. In dit geval, meer informatie moet beschikbaar en begrijpelijk zijn voor iedereen, bij voorkeur zo transparant mogelijk, om het imago te onderhouden en te versterken. Een fris uiterlijk, in combinatie met de eerdergenoemde elementen, zijn daardoor de standaard voor digitale transformaties die deze organisaties ondergaan. Open Source ontwikkeling is een van de oplossingen voor deze uitdaging en de methodes en technologieën die worden geïmplementeerd zijn Web 2.0. toepasbaar, zoals Mobile First, HTML5 en CSS3.

Een van de ervaringen bij Agap2 was met een partner die motoren produceerde. De consultant maakte deel uit van de productie afdeling en ondersteunde een lopend project. Hij had de leiding over het dagelijkst opvolgen van de productie, proces optimalisatie en verschillende industriële projecten.

Mobiele applicaties staan in actuele verbinding met cloud services. Deze applicaties bieden, bijvoorbeeld, simulaties van echte competities aan op mobiele telefoons en computers, die kunnen worden gebruikt door abonnees/gebruikers. De simulaties kunnen worden gebruikt om een concurrentievoordeel te verkrijgen op het uitvoeren van de echte sport door professionele atleten op dagelijkse basis. Ook minder professionele atleten gebruiken de applicaties om hun prestaties te meten en verbeteren. Onze .NET ontwikkelaars hebben deze innovaties mogelijk gemaakt door het implementeren van Microsoft technologiën zoals Azure Cloud services.

Agap2 ondersteunde een van de partners in de waterbehandeling sector. Onze consultant werkte aan het design en project management van de constructie van een nieuwe waterbehandelingsfabriek in Nederland. Onze consultant had de leiding over het proces design en het schrijven van de handleidingen voor het trainen van de operatoren, tot aan het opleveren van de fabriek.

Sectoren

ATS News

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.