NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

Utilities

ATS Utilities  image
ATS Utilities  image

De utiliteiten sector heeft een continue transformatie ondergaan. Waar het eerder utiliteitsdiensten verzorgde, is het momenteel blijvend aan het innoveren in verschillende belangrijke sectoren van activiteit. Operators in deze sector hebben zich de laatste jaren toegewijd aan het produceren van services die onze huizen en bedrijven zijn ingetreden, zonder dat we het benodigde netwerk hoeven in te schakelen. In plaats daarvan schakelen we een knop in of openen we de kraan. Deze services zijn inmiddels vanzelfsprekend geworden en we hoeven de utiliteitsoperatoren niet te bereiken, behalve wanneer we de rekening voor de gebruikte goederen moeten betalen. De sector heeft het aanbod verbreed door gebruik te maken van telemetrie en IOT-systemen, met het doel om nieuwe communicatiekanalen beschikbaar te maken voor de eindgebruikers. Samen met het versterken van gebouwen en uitrusting, is het een van de meest innovatieve sectoren.

Actuele communicatie met en op het terrein

Mobiele applicaties op deze market zijn ontwikkeld om de diensten en evenementen te controleren, die worden gebruikt op het terrein. Ze bieden centraal management door continu te communiceren met alle operators, waardoor de service allocaties managementcapaciteit met 10% is gestegen.

Intuïtiever, gebruiksvriendelijker en een sneller digitaal bureau

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.