NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

Transport, Infrastructure & Logistics

ATS transport image
ATS transport image

De waarneming “de wereld wordt kleiner” is inmiddels werkelijkheid. De technologische evolutie en de digitale revolutie waarvan we getuige zijn geworden in de transport en infrastructuur is gekomen om te blijven. Snel zullen we ons leven niet meer kunnen voorstellen zonder de nieuwe oplossingen die we kennen. Ter land, ter zee of in de lucht is mobiliteit een centraal thema voor overheden en de gemeenschap, waar bedrijven en consumenten niet van willen worden uitgesloten. Agap2 is de expert die u nodig heeft voor het digitaliseren van uw bedrijf en het transformeren van de transportsector in een echt beweeglijke ervaring.

De transportsector is aan het veranderen.

Agap2 heeft deze evolutie gevolgd sinds de formatie van het bedrijf. De specialisatie van onze technische teams in deze sector is aanzienlijk verbeterd in de afgelopen jaren. Het “legacy” en heavy technologie is grotendeels vervangen door Mobiele, Cloud, Big Data en Social Business oplossingen. Agap2 is daarnaast ook de technologische modernisatie van de grootste spelers in deze sector aan het volgen: de luchtvaart, vervoer over land en maritiem transport. Agap2 is erin geslaagd om gespecialiseerde en differentiërende kennis te bieden, door samen te werken met langdurige partners. Het bedrijf heeft deel uitgemaakt van verschillende projecten die het sneller maken van koopprocessen, zonder lange wachttijden en met één druk op de knop, hebben gefaciliteerd. Alsook van het ontwikkelen van de mobiliteit en transformatie van de sites van organisaties naar echte onlineverkoopdiensten

Real-time service, zonder rij en met één klik

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.