NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

Banking & Insurance

ATS Banking image
ATS Banking image

Financiële diensten zijn essentieel in elke economie. De zichtbaarste consequentie is dat we afhankelijk zijn van deze sector, bij nagenoeg iedere activiteit in ons dagelijks leven. Net als in andere sectoren zijn hier recentelijk transformaties gezien, die wellicht revolutionair kunnen worden genoemd. De opkomst van nieuwe bedrijven, veelal startups, bracht het FinTech-concept op de agenda. Deze nieuwe manier van werken, gebaseerd op innovatieve technologie, garandeert hoge standaarden van beveiliging, eenvoudigheid en beweeglijkheid van financiële activiteiten. Wat vertaald wordt naar een revolutie op verschillende niveaus zoals het communiceren met consumenten, de strategische positionering en de verwezenlijking van activiteiten. In een digitale en continu verbonden wereld zijn klanten opzoek naar proces beweeglijkheid, snelle antwoorden en directe controle over hun financiën en investeringen. De uitdaging van de traditionele instellingen is om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit, waarin de zaken aan het veranderen zijn. De enige manier om deze te kunnen versterken en te onderhouden is door zich aan deze voortdurende digitale revolutie aan te passen

Agap2 heeft een sterke aanwezigheid in deze sector

Als resultaat van onze sterke aanwezigheid in deze sector, is agap2 nu in staat om deel te nemen aan complexe projecten en uitdagingen. Met het doel om te reageren op de paradigmaverandering en het optreden van financiële instellingen. Vanaf het begin, zien we een fase waarin een toename plaatsvindt in het automatiseren van business processen, die banken en verzekeraars aan het uitrollen zijn over de gehele linie. Kostenvermindering en vereenvoudiging van processen, verzorgd door innovatieve en effectievere technologieën, zoals robotisering en artificial intelligence, zijn consequenties van de opkomst van nieuwe bedrijven in de markt. Deze zorgen er op hun beurt voor dat traditionele instanties zich moeten reorganiseren en zich moeten aanpassen aan een nieuw type cliënt: een veeleisende, geïnformeerde en minder vatbare voor bureaucratische en langdurige processen. Onze prestatie, in verschillende fases van de projecten en in verschillende contexten, heeft ervoor gezorgd dat onze partners de industrie dichter bij de meest innovatieve technologie op de markt hebben gebracht en er nieuwe manieren van communiceren met cliënten zijn ontstaan. Tegelijkertijd zijn wij er in de laatste jaren in geslaagd om te blijven deelnemen aan projecten voor bedrijfscontinuïteit. Wat heeft geholpen bij het herontwerpen van de architectuur en migratie services voor de nieuwe digitale kanalen.

Eenvoud van processen, voorzien van innovatieve en efficiëntere technologieën.

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.