NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

Travel & Leisure

ATS Travel Image
ATS Travel Image

Reizen is vandaag meer dan een activiteit, in sommige gevallen zelfs een levensstijl. In die zin is het steeds belangrijker aan het worden, voor bedrijven in deze sector, om betere oplossingen te vinden voor de belangrijkste uitdagingen: de groeiende concurrentie, de consumenten verwachtingen en instabiliteit. Alleen bedrijven die kwalitatieve van digitale oplossingen kunnen implementeren, zullen in staat zijn om een groter aantal klanten te garanderen terwijl de kosten per acquisitie verminderen en de resultaten samen met de positie in de markt verbeteren. Momenteel heeft technologie gezorgd voor het verleggen van grenzen, door het creëren van concurrentie tussen en de macht van technologische en digitale bedrijven, die zijn uitgegroeid tot de belangrijkste spelers op de markt.

Reizen door transformatie

In de laatste jaren, is agap2 gelinkt aan de toerisme sector. Door het implementeren van technische kennis bij het ontwikkelen van middelen, om de digitalisatie en innovatie te stimuleren bij deze sector. Geassocieerd met grote reisorganisaties heeft agap2 gewerkt aan digitale projecten met focus op web en mobiele kanalen, zoals reserveringssystemen.

Aanwezig in verschillende digitale projecten

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.