NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

Sports & Health

Utilities Bg
Utilities Bg

De uitdaging van de sport en gezondheid sector is om steeds toegankelijker en effectiever te worden in een dynamische en complexe omgeving. De meest succesvolle bedrijven in deze sector zullen de bedrijven zijn die het best aanpassen aan het digitale aspect, gefocust op de consumenten, de verwachtingen en, tegelijkertijd, een flexibel operationeel model implementeren. Met de bevolkingsgroei en de toenemende behoefte aan betere gezondheidszorg, staat deze sector onder enorme druk om effectiever en kosten efficiënter te worden. In de sport ook: we zien een constante behoefte om sporters en volgers ervan dichterbij de instellingen te brengen, net als het moderniseren van alle betrokkenen. Sportvertegenwoordigers begrijpen, beter dan ooit, de belangen van het hebben van een digitale identiteit.

Technologie ontmoet sport

Mobiele applicaties staan in actuele verbinding met cloud services. Deze applicaties bieden, bijvoorbeeld, simulaties van echte competities aan op mobiele telefoons en computers, die kunnen worden gebruikt door abonnees/gebruikers. De simulaties kunnen worden gebruikt om een concurrentievoordeel te verkrijgen op het uitvoeren van de echte sport door professionele atleten op dagelijkse basis. Ook minder professionele atleten gebruiken de applicaties om hun prestaties te meten en verbeteren. Onze .NET ontwikkelaars hebben deze innovaties mogelijk gemaakt door het implementeren van Microsoft technologiën zoals Azure Cloud services.

Simulaties van competities worden gebruikt om een concurrentie voordeel te behalen in de echte sportwereld.

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.