NL
EN
Technologische Partners
Microsoft Gold Partner
Oracle Gold Partner
Quotium
Umbraco

Agap2 Technology Services (ATS) presenteert een nieuw merk en een innoverende manier van het ontwerpen en creëren van technologie.

Public Administration

ATS Public Administration
ATS Public Administration

Het openbaar bestuur speelt altijd een kritieke rol in alle landen. Regelmatig worstelen ze met problemen in productiviteit en het publieke imago. Met de intrede in het technologische tijdperk, was het mogelijk om het moderner, aantrekkelijker en productiever te maken. Bij Agap2 gaan we een stap verder. We grijpen deze missie aan om deze digitale transformatie te promoten, met het doel om blijvend te veranderen en duidelijk productiviteitswinst te boeken. Hierdoor wordt het openbaar bestuur behendiger en beter voorbereid op de uitdagingen van het heden.

Digitale Transformatie

Digitale transformatie is nodig in elke organisatie om succesvol te kunnen zijn, inclusief in het openbaar bestuur. In dit geval, meer informatie moet beschikbaar en begrijpelijk zijn voor iedereen, bij voorkeur zo transparant mogelijk, om het imago te onderhouden en te versterken. Een fris uiterlijk, in combinatie met de eerdergenoemde elementen, zijn daardoor de standaard voor digitale transformaties die deze organisaties ondergaan. Open Source ontwikkeling is een van de oplossingen voor deze uitdaging en de methodes en technologieën die worden geïmplementeerd zijn Web 2.0. toepasbaar, zoals Mobile First, HTML5 en CSS3.

Digital transformation is necessary for all organizations in order to be successful

De Nearshore Technology Service (NTS) biedt drie services aan, die aangepast kunnen worden aan uw bedrijfsstructuur.

Digital eXperience Solutions (DXS) richt zich op de digitale transformatie van klanten.

Investeren in productontwikkeling maakt het betreden van nieuwe markten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel mogelijk.